Barclay Toplights, Taxiborden – Daklichten

 

Zien en gezien worden doe je met een taxibord – daklicht van Barclay Toplights.

Maak uw taxi compleet met een Barclay taxibord – daklicht.

 

De Barclay taxiborden – daklichten zijn uniek in uitstraling, kwaliteit en prijsklasse. Alle Barclay taxiborden-daklichten zijn getoetst aan de regelgeving van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voorzien van het TÜV-certificaat voor het voldoen aan de technische en veiligheidsnormen.

De Barclay toplights bieden volop de mogelijkheid om permanente reclame voor het bedrijf te voeren. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren, modellen en u kunt uw eigen tekst of logo op het taxibord – daklicht laten plaatsen.

Barclay Toplights, Mini Blanco

Barclay Mini Blanco ©

Het taxibord – daklicht is kleiner, compacter, goedkoper en meer gestandaardiseerd dan het reeds bestaande assortiment, maar nog steeds uitgevoerd in de Barclay-kwaliteit die u van ons gewend bent. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief en duidelijk herkenbaar daklicht, dan is de Barclay-Mini zeker geschikt voor u!

We hebben opnieuw gekozen voor onze bekende krachtige en kwalitatief goede LED-verlichting, inclusief Barclay’s sterke magneten. 

Meer informatie

Barclay Toplights, - Taxibord Mini Taxi

Barclay Mini Taxi ©

Het taxibord – daklicht is kleiner, compacter, goedkoper en meer gestandaardiseerd dan het reeds bestaande assortiment, maar nog steeds uitgevoerd in de Barclay-kwaliteit die u van ons gewend bent.

Dus bent u op zoek naar een kwalitatief en duidelijk herkenbaar daklicht, dan is de Barclay-Mini taxi zeker geschikt voor u!

We hebben opnieuw gekozen voor onze bekende krachtige en kwalitatief goede LED-verlichting, inclusief Barclay’s sterke magneten. 

Meer informatie

Barclay Toplight - Taxibord Barclay Nano

Barclay Nano ©

De Nano is met zijn formaat van 40 x 15 cm een klein, verfijnd en elegant taxibord – daklicht, voorzien van LED-verlichting. Uniek in uitstraling, kwaliteit en prijsklasse. En net zoals de andere Barclay-daklichten getoetst aan de regelgeving van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voorzien van het TÜV-certificaat voor het voldoen aan de technische en veiligheidsnormen. Dit daklicht is tevens goedgekeurd door TX-Keur, de Nederlandse certificerende partij voor kwaliteitstaxi’s.

Meer informatie

Barclay Toplights - Taxibord Barclay Baby

Baby Barclay ©

Vanuit haar family-look-visie besloot Barclay een Baby-variant van het Toplight te ontwikkelen, de Baby Barclay. Dit Taxibord – daklicht is universeel toepasbaar, gecertificeerd door de TÜV m.b.t. technische en veiligheidsnormen en wordt eveneens standaard in zwart of wit geleverd. Door de uitermate eenvoudige montage is het de ideale oplossing voor bedrijven die ‘even snel’ zonder Toplight willen rijden of gewoon ‘een baby’ mooier vinden.

Meer informatie

Barclay Toplights - Taxibord Barblay In-Between

Barclay In-Between ©

Omdat het automerk afhankelijke Toplight voertuigspecifieke aanpassingen vereist en de Baby Barclay in een aantal gevallen als te klein wordt ervaren, introduceert Barclay met de In-Between taxibord – daklicht een nieuwe maatvoering. Uitgevoerd in twee versies omspant dit daklicht de gehele automerkenmarkt. En mocht dit in voorkomende gevallen niet zo zijn, bijvoorbeeld als u een Engelse cab aanschaft, dan wordt het In-Between daklicht door de werkplaats in Helmond uiteraard zorgvuldig aangepast.

Meer informatie

Barclay Toplights - Taxibord Barblay Toplight

Barclay Toplight ©

De aerodynamische vorm van het Taxibord – daklicht sluit perfect aan op de aerodynamiek van de autovormgeving. Auto en taxibord – daklicht ogen als het ware een geheel. Het garandeert verlaagde luchtweerstand, haalt daarmee een brandstofbesparing van 10% ten opzichte van andere toplights en verlaagt het geluidsoverlast tot een minimum.

Meer informatie

Barclay Toplights - Taxibord Bright light

Bright lite ©

Het Bright Lite taxibord – daklicht kan in een handomdraai van bovenkant wisselen; de basisplaat blijft op het autodak bevestigd, inclusief de verlichting en magneten, terwijl het taxibord – daklicht zelf in een paar tellen verwisseld kan worden, een Click & Go systeem dus. Als er bijvoorbeeld met een taxi verschillende soorten vervoer wordt gereden, kan men volstaan met een vaste onderkant en 2 tot 3 verschillende Toplights. Het Bright Lite Toplight houdt uw bedrijf flexibel en onderscheidend!

Meer informatie

Barclay Toplights - Taxibord Bright light

i-Toplight D100

Slimme technologie in een compact pakket

De iToplight D-100 beschikt over een helder meerkleurig 8×40-display dat statusberichten, prijzen, boekingsnummers en alle soorten berichten kan weergeven . 
Het heeft externe statuslichten (groene of groene / rode leds) op de achterste hoeken en een verlichte achterste zone. De D-100 is geschikt voor magnetische bevestigingen, zijbevestigingen d.m.v. beugel of het gebruik van imperial.

Meer informatie

Te bestellen via mail of telefonisch.

Barclay Toplights - Taxibord Bright light

i-Toplight D200

Het heldere display is het hart van de iToplight. Het maakt gebruik van heldere, hoogwaardige diodes voor een goede zichtbaarheid, ook tijdens zonnige dagen. De D-200 combineert het voorbord van de D-100 met een geïntegreerde, dubbelzijdige, verlichte reclame die inkomsten kan genereren uit advertentiecampagnes.

Meer informatie

Te bestellen via mail of telefonisch.

Barclay Toplights - Taxibord Bright light

i-Toplight D500

Slimme technologie met geïntegreerde magneetbevestiging

De iToplight D-500 beschikt over een helder meerkleurig 8×40-display dat statusberichten, prijzen, boekingsnummers en alle soorten berichten kan weergeven. 
Het heeft externe statuslichten (groene of groene / rode leds) op de achterste hoeken en een verlichte achterste zone. De D-500 wordt geleverd met een geïntegreerde magnetische bevestiging. 

Meer informatie

Te bestellen via mail of telefonisch.

Accessoires

Barclay Toplights - Taxibord Bright light

Magneet ringen

Deze magneet ringen plak je op het dak wanneer het geen stalen dak is maar een glazen dak, kunstof dak of aluminium dak. Zo kunnen er toch daklichten met magneten geplaatst worden door middel van de magneet ringen.

Het zijn gepoedercoate stalen ringen van 10 cm doorsnede die na gebruik onzichtbaar verwijderd kunnen worden.

Deze magneet ringen zijn los te bestellen of direct bij te bestellen bij een daklicht, dan gaan ze per set. Je hebt per daklicht 2 ringen nodig.

Voor al onze daklichten te gebruiken behalve voor de: Bright lite

 

Alle daklichten zijn eenvoudig online te bestellen.
Kijk snel in onze webshop voor meer informatie en prijzen.