Helmond, 6 maart 2015

Barclay gaat zelfstandig verder!

Geachte Branchegenoten,

Ongetwijfeld zijn de ontwikkelingen van de afgelopen maand rond de faillissementen van Taxitronic, Neone en Barclay u niet ontgaan. Dit was voor ons bij Barclay een zwarte bladzijde uit de geschiedenis. Toch opende deze ontwikkeling tegelijkertijd ook weer andere deuren voor onze onderneming.

Samen met mijn echtgenote heb ik besloten, na een dienstverband van 22 jaar bij Barclay,een succesvol bod te doen op de onderneming. Vanaf heden is Barclay dus weer in de handen van de familie Sanders, door wie het bedrijf ruim 40 jaar geleden ook is opgestart!

Met de opgebouwde kennis en ervaring van deze 40 jaar, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn met dezelfde service en klantgerichtheid die u van ons gewend bent. Mocht u een persoonlijke toelichting op ons assortiment op prijs stellen, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Ter introductie bieden wij u gratis belettering aan op al onze producten t/m 30 april 2015. wij kijken er naar uit u in de toekomst (weer) te mogen begroeten. Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Stijn Sanders  & Nicole Sanders

Barclay V.O.F.

Correspondentieadres:

Kanaaldijk nw 67a

5707 LC  HELMOND

Bezoekadres:

Buitendijk 6

5705 CD Helmond

Contactpersoon: Stijn Sanders

Telefoonnummer: 0492-536096 / 06-54 933 900

KvK: 62680579

info@barclay.nl / www.barclay.nl